Senia Hanover vol.29

Senia Hanover päätti kilpailu-uran

Crazedin tytär Senia Hanover kilpaili uransa viimeisen startin (4.10.) Harrah’s Philadelphiassa. Uran päätöskisa päättyi kuudenteen sijaan 1:57.0 (12,7) ajalla. Julie Millerin valmentamaa kolmivuotiasta tammaa ajoi Steve Smith.

Tähän starttiin päättivät taustajoukot päättää Senia Hanoverin kilpailu-uran. Suvukkaalla tammalla on todennäköisesti enemmän annettavaa siitospuolella, johon tehtävään se varmasti alun alkaen oli hankittukin.

Senia Hanoverin kokonaisvoittosummaksi kertyi $51.420, kun siihen huomioidaan kaksivuotiskauden $17.490 ansiot. Kulunut 3-vuotiskausi tuotti $33.930 ja käsitti 13 starttia, joista tuli neljä voittoa ja kaksi kolmossijaa. Ennätykseksi tuli 1:55.2 (11,7). Kausi alkoi lupaavasti, mutta tulosrivi hiukan laski kauden edetessä. ’Senia Hanover vol. 28 jälleen neljäs ja kausi jatkuu’

Senia Hanover on jo siirtynyt Kentuckyn sydämessä Stoner Creek’ssä sijaitsevalle Hunterton Farms’lle. Ensi keväänä tamma tullaan siellä astuttamaan. Orivalinta on vielä auki… tai vielä salaisuus.

Jätä kommentti